NÖBETTEYİZ TÜRKİYE - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

12 Şubat 2008 Salı

NÖBETTEYİZ TÜRKİYE


NÖBETTEYİZ TÜRKİYE
Ben, “ Yurtta Barış Dünyada Barış Diyen ” Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Kurmuş Olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin Vatandaşıyım. Bu Cumhuriyet Bana Atalarımızdan Miras, Çocuklarımızın ise Emaneti’dir.
Vatanımızı Vatan Yapan Değerlerimiz Vardır… Bütünlük ve Bölünmezlik Çok Önemli Değerimizdir.KATIL Bunu Simgeleyen Bayrağımız Namusumuz ve Şerefimizdir. Laik’lik, Cumhuriyetimizin Olmazsa Olmazıdır.
Ülkemizin Bağımsızlığı ve Bütünlüğünü Sarsacak, Bir “ Türban Zorlaması ” Yapılmaktadır. Başörtüsü Benim Ülkemin Bir Geleneği, Türban ise Siyasi Bir Simgedir. Üniversitelerde Çene Altı Bağlama Şekli Olarak Alınmak İstenen Karar Bir Aldatmacadır.
Siyasetçilerin Bugün Çoğunluk Bizde Anlayışı ile Türban Dayatması, Vatanımızın Bütünlüğünü Sarsmakta ve Toplumu Gererek Kutuplaştırmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti Bir Hukuk Devleti’dir.BURDAN Hukuk Devleti Kanunlarına Kayıtsız Şartsız Herkes Uymakla Zorunludur. Siyasetçilerimizin Oy Uğruna Hukuku Çiğnemelerine ve Çiğnetmelerine İzin Veremeyiz!...
Biz Düşünce Okuyamayız! Kişilerin Eylem ve Söylemlerine Bakarak, O Kişiler Hakkında Bir Fikre Sahip Olabiliriz. Son Bir Hafta İçinde İktidar Partisi Milletvekilleri ile Bazı Partililerin ve Bürokratların, Sadece Üniversitelerde Değil, Türban’ın Heryerde Serbest Olmasını Talep Eden Açıklamaları , Bizlerin Cumhuriyetin Kazanımlarına Olan Hassasiyetimizi Daha da Artırmaktadır.
Bu Ülkede Beş Yıl Öncesine Kadar Hergün Sözde Hak Arama Adı Altında, Asayişi ve Düzeni Bozmaya Yönelik “ Türban Eylemi ” Yapıldı. Bizler Bugün Bile Sokaklara Dökülmeyip, Asayişi ve Düzeni Bozmamak Adına Heryerde Eylem Yapmıyorsak, Sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin Hukuk Devleti Yapısına Olan İnancımızdandır.
Bu Mektup Herkesi , Türkiye Cumhuriyeti Değerlerine Sahip Çıkmaya Davet Etmektedir.
Bu Ülke Hepimizindir. Bu Ülkede Yaşayan Herkesin Kişisel Hak ve Özgürlükleri Vardır. Bu Hak ve Özgürlükler Hiçbir Zaman Türkiye Cumhuriyetimizin Kurallarının Önüne Geçemez.BURDAN
Bu Görüş ve Düşünceler Doğrultusunda Gereğinin Yapılmasını, Saygılarımla Arz Ederim.BURDAN
TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Günümüzün en büyük yarası Atatatürk ilke ve inkılaplarına yapılan saldırılardır.En kötüsü ise bu saldırıların yasal bir düazenleme ile önümüze serilmesidir.Ancak bu kara güçlerin unutup gözardı ettikleri bir gerçek var ki BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ zamanında dahili ve harici düşmanlarıyla nasıl savaşıp her zaman zafere koştuysa bugün için de aynı yürekllilik ve laik toplum bilinci ile artan öfkesi ile yine bütün yanlışlıkların ortadan kalakması için tek yürek olacaktır.Şahsi menfaatleri uğruna vatanı ,milleti,laikliği hiçe sayanların sonu korkunç bir felaket olacaktır.Hiç beklemedikleri bir anda ve herşey onların lehine gelişiyor rahatlığına erdikleri an kendilerini ne olduğunu anlayamadıkları cehennnem deresinde bulacaklardır. Sabret LAİK ÇAĞDAŞ TÜRKİYEM az kaldı hem de çok az...