Disney ve Pixar'in yeni filmi/ 29 Mayis 2009 - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

11 Kasım 2008 Salı

Disney ve Pixar'in yeni filmi/ 29 Mayis 2009


BALON DOLU BİR EVDE YAŞAMA HAYALİM GERÇEK OLDU

Çocukluğumdan bu yana hemen hemen kimsenin bilmediği bir hayalim vardı. Rengarenk balonlarla dolu bir evde yaşamak. Sokaktan eve geldiğimde kendimi yumuşacık yuvarlakların üstüne atıp mutlu olmak. Çünkü yıllar yıllar önce torunlarımın yaşındayken babam beni İstanbul'da sinemaya götürmüştü.İlk filmim "Kırmızı balon"du. Televizyonun olmadığı bir zamanda ben sinema nasıl bir şeydir o gün öğrenmiştim. İşte o günden beri balonlarla, filmdeki çocuk gibi hep konuştum ve onları hep sevdim.
2009 Mayıs ayında gösterime girecek olan pixar filminin yapımcısı sanıyorum hayallerimi çalmış. Benim yerime şehrin gürültü ve karmaşasından kaçmak isteyen ihtiyar bir adamı balon dolu bir evle gökyüzünün maviliklerine uçurmuş. Ama o da ne?
verandanın kapısı çalıp ta kapıyı açtığında yalnız olmadığını anlaması bir olmuş. Ben tontini olduğum için huysuz değilim ama bu ihtiyar adam huysuz işte. Görelim bakalım bu iki insanın maceraları nerelere varacak? Ben de merakla bekleyeceğim. Bu filmi tüm blog dostlarım ve miniklerine torunlarıma ve çocuklarıma armağan ediyorum. Ne de olsa hayal benden çalınmadır. Sevgilerimle Tontini.

10 yorum:

beenmaya dedi ki...

o zaman biz bu filmi seyrederken senin hayallerinin filme çekilmiş hali olarak seyredicez demek ki... :))

sufi dedi ki...

Beenmayacım koskoca kadına bu hayaller de olmazki deme olur mu ?Ben daha küçücük bir kızım hem. Torunlarımla seksek bile oynuyorum. Deli mi ne deme sakın tamam mı?

Haccecan dedi ki...

Yaşlandığımda ben daha beterini yapmayı düşünüyorum. Torunlarım benim hızıma yetişemeyecek :)))

Bir tek ben düşünüyorum diye düşündüğümüz konuları başkalarınında düşünmesi ne kadar farklı bir olay değil mi ?

siminya dedi ki...

dava aç, bak "batman" halkı "batman" filmine dava açmış :)

Geveze Kalem dedi ki...

Harika!:) Fragmanı izleyince fark ettim de ben bu filmelerden robot hariç hepsini izlemişim, bunu da kaçırmam herhalde.:)

Brajeshwari dedi ki...

heyecan ile bekliyorum.Seni anımsayıp, seni de anarak izleyeceğim..

sufi dedi ki...

Sevgili haccecan dilerim sen de böyle deli dolu bir tontini olursun.2.Torunum dün telefonda TONtiii nerdesin diyordu çok etkilendim.

sufi dedi ki...

sevgili siminya "101 maymun hikayesi" "sen düşünüp uyguladığını sanıyorsun oysa ortak bilinç bir yerlerde isteğini gerçekleştiriyor işte.

sufi dedi ki...

Sevgili geveze kalem ve

Sevgili brajeshwari

izleyelim görelim.Hayalde uçanlar için iyi bir film olsa gerek.

beenmaya dedi ki...

der miyim hiç aşkolsun hatta imreniyorum bu haline senin. hep böyle, içindeki çocuğun en güzel en şen şakrak haliyle kalman dileğiyle...