PİXAR PARTLY CLOUDY - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

14 Haziran 2009 Pazar

PİXAR PARTLY CLOUDY


Kısa filmleri ile tanıdığımız Pixar; Pixar kısa filmlerini seven bizler için yeni bir görsel lezzet daha yaratmış. Bu sıcak pazar gününde "havada uçarken göreceğiniz leyleklerin" yüzünüzde düşündürücü bir tebessüm bırakması dilekleri ile iyi seyirler.

12 yorum:

nilüfer dedi ki...

keyifle, neşeyle izledim 2.kez ve aklıma Şemsin sözleri geldi;

"Kusursuzdur ya Allah, O'nu sevmek kolaydir. Zor olan kusuruyla sevabiyla faniyi sevmektir. Unutma ki kisi, bir seyi ancak sevdigi olcude bilebilir. Demekki hakikaten kucaklamadan otekini, Yaradandan oturu yaratilani sevmeden, ne lâyikiyla bilebilir, ne lâyikiyla sevebilirsin."(kural 16, Aşk, Elif Şafak)

sevgimlee..

sufi dedi ki...

Tüylerinin yolunmasına, bedenine batan dikenlere, çilelere rağmen miğferini ve zırhını takınıp görevinden vazgeçmeyen leyleğe AŞK olsun dedim ben de...Sevgiler.

Uma dedi ki...

Ona giden yol cocuk olmaktan gecermis. Cocuklugumun pazar sabahi cizgi filmlerini yasadim bu TV siz evimizde :) Tesekkur ederim bana seyrettirdigin bu super film icin :)

sufi dedi ki...

Sevgili Uma;cım
Ya verdiği mesaj?"Gelme gelme dönme dönme" diye bir tekerleme var ya, onun gibi... Allah'ın yola gitmeye kalkan kullarının çektiği çileleri hatırlattı bana ve leylekciğe çok acıdım inan.Sevgilerimle.

Yazmak Keyiftir dedi ki...

Sevgili Sufi!
Hay ömrüne ve gönlüne bereket olsun. Sabahtan beri kaç kez izledim sayısını unuttum. Arkadaşlar yazılacakların tamamını yazmışlar. Benim de niyazım, o bulutlarda ki rahmet üzerine yağsın.
An da ve AŞK da daim kalasın.

Uma dedi ki...

Allah'a kavusacak olana acinir mi Canim Sufimmm benim. Beter olalim aci ustune aci cekelim, yeter ki sonunda kavusalim :)
Leylek o yanmis kanatlariyla, o kirpi kafasiyla o gozaltlari morarmis haliyle leyleklerin en guzeliydi :))

sufi dedi ki...

Sevgili Ali İkizkaya;
Duaların ömrüme ve gönlüme bereket ve rahmet olarak doldu ve o aynadan da çoğalarak sana ve evrene yayıldı inşaallah.An da AŞKımızı çoğaltarak daim kalalım.Söyleyen dillerine sağlık dost.
Sevgili Hüma kuşum;
Allah'a kavuşacağı için hiç acır mıyım, leylek olduğu için acıdım galiba...Bak leyleği kendimden ayrı gördüğüm için yine birlikten ayrılmış oldum gördün mü?Leyleğe AŞK olsun demiştim de acımak nereden çıktıysa, ben kim isem?
Sevgilerimle.

beenmaya dedi ki...

sahiden de AŞK olsun :))))
çok ama çok hoştu keyifliydi sağolasın paylaşım için...

sufi dedi ki...

Sevgili beenmayam;
İnternette görünce hemen hemen sizlerle paylaşmak istedik.Beğendiğinize sevindik.PİXAR'a teşekkürleeer...

Primarima dedi ki...

Ben izleyemedim :(
Bir türlü açılmadı:(

Primarima dedi ki...

Uğraştım uğraştım ve izledim...bayıldım yanımda Rimada vardı birlikde izledik bitince bir daha dedi bir daha izledik.Çok sevdik ama sorular başladı neden bulut kızdı?Neden bulut ağladı?Neden bulut leyleğe kirpi verdi:)
diye diye sora sora uykuya daldı sonunda.

sufi dedi ki...

Sevgili primam ve rimam;
Neden bulut kızdı, neden elektrik balığı verip ona elektrik çarptırdı bulut amca hııı?Sevgiler.