YENİ RAKIDAN DUYGUSAL REKLAM - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

27 Aralık 2009 Pazar

YENİ RAKIDAN DUYGUSAL REKLAM

Kaybetmeden anlamalı insan sevdiklerinin değerini... Üç günlük dünyada takılmamalı zamanın yarattığı anlamsızlıklara... Sevgi suyunu dökmeli, içimizde zaman zaman çıkan sevgisizlik yangınlarına... Elindekinin kıymetini; Onu kaybetmeden anlamalı; kadir-kıymet bilmeli, kalp kırmamalı bir yolcu misali, çıkmadan bu iki kapılı HAN-dan...

12 yorum:

Evren dedi ki...

bazen bir tehdit gibi algılar karşıdaki "bu kapıdan çıkarsam dönmem" cümlesini, oysa o sadece altını çizer kendi tavrının, beklediği sadece "çıkma"dır... ama nafile... seyretmemiştim... beni geçmişe götürdün ama şimdime çabuk döndüm... :)

bir güzel çift dedi ki...

Alkole dolayısıyla da rakıya yer yok hayatımda.Ama reklamı sayfanda izledim.Yazdığın cümleler ne de güzel ve ne de doğru...Kıymet bilmeli insan,kıymet bilmeli..
sevgilerle...

Unknown dedi ki...

Hatunu tanımadan önce içseydik, tanıdıktan sonra sonra içmemize gerek yoktu sürdürülebilirliği.

Çiviyi anason da bir süre beklettikten sonra tahtaya çakma. Ben mi sarhoşum yoksa çivi mi? ( Çocukken de annem yapardı aç ağzını bak uçak geliyor)

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Hep kaybedince farkına varırız gidenin.Bir sevgilinin, bir arkadaşın, bir dostun maddi- manevi herşeyin.Ne olursa olsun, değer bilmek çok mu zor...
"Yıldızların bizim için
parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir
hayatımızdan kayan yıldızların gömüldüğü maziye
kitlenir."

Sevgiyle...

sesiber dedi ki...

Az önce ekmeğimi makinaya koydum kızarsın diye...
POSTAAA, diye bağırdı aşağıdan postacı. Bugünlerde çok ta alışveriş yaptım, bana çalışıyor zaten. Bu sefer nedir, diye koşa koşa indim. Kısacası hediyem geldiiii :)) Çok sevindirdin beni, çok ta sevdim hediyelerimi. Gelene gidene gösterip, anlatacağım için bir müddet baş köşede kartınla birlikte duracak:) Sonrası başucum olacak yerleri.
Çok teşekkür ederim Dilek.
Kesene, mutluluğuna bereket.
Sevgiler
Sibel.

Agresifboy dedi ki...

Sahip olduğumuz değerleri kaybetmemek dileğiyle sevgiler..

Zeugma dedi ki...

Bugün tesadüf bizim siteden 2 kişi birden bu iki kapılı HAN-dan çıktı gittiler. Ard arda..

Öylesine boş ki bu dünya.

Üstteki derin yazıdan sonra.. Bu reklamı da izlememiştim.
Velhasıl..Çok tuhaf oldum..

Sevgiylerimle...

sufi dedi ki...

Sevgili
Evren;
Bir güzel çift;
Hacivat;

"Bu kapıdan çıkarsam dönmem" diyene "çıkma" diyememiş bir adamın kendi kendine hesaplaşması da ancak böyle olur işte.Kendi gençliğini geri getirip oturtur karşısına ve böyle çaresiz verir öğütünü de ne fayda!Giden gitmiştir bir kere...

Unknown dedi ki...

İçmek insan bunu söyletmez.

Söyletebileceği. Duyduklarını kendi kendine tekrarlamasından oluşan bir iç sesdir.

sufi dedi ki...

Sevgili Dalgaları aşmak;
Başka yerlere, uzaklara bakan gözlerimiz; tam gözümüzün önündeki parmağımızı en önemli varlığımızı göremeyebiliyor işte.Dilerim hayatımız için önemli olanları ellerimizden kayıp gitmeden önce farkederiz.Kayan yıldızlar gibi onları da gömmeyiz sonsuzluğa.
Sevgili Sesiber;
Dilerim hep başını bekler o küçücük ama gönlü kocaman melek.Diğer melek de yolunu aydınlatsın isterim.Sevgiler ve "keseme ve mutluluğuma bereket" duan için teşekkür ederim.
Sevgili Agresif;
Kaybetmeden önce farketmek dilekleri de benden, sevgilerimle.
Sevgili Zeugmam;
Gidenlerin yolu açık olsun canım.Bu dünya bu günlerde gerçekten çekilmez mi oldu ne?Kalanlara acır oldum artık.Yeni rakının bu videosunu izlerken de kendimi tutamayıp ağlayıp durdum. Sevgilerimle.

sufi dedi ki...

Sevgili Hacivat;
Hani eskiler der ya " deli mi ne kendi kendinle konuşuyor!" diye Halil bey de kendi gençliğini almış karşısına konuşuyor,( sanki geçmişi değiştirebilmeğe muktedirmiş)gibi.Bence çok eğitici bir reklam olurdu televizyonda yayınlanması yasaklı olmasaydı, değil mi?

Unknown dedi ki...

Ben içkinin her zaman öznel yanı ile ilgiliydim nesnel olmak benim daha çok içmediğim zamanlarda uygun.

Yasaklamak onu değerli kılar. Bu Keynes'in bile besleyemediği bir altın yumurtlayan tavuk.