HAYATI SEVGİSİZ BIRAKMA. - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

24 Ağustos 2012 Cuma

HAYATI SEVGİSİZ BIRAKMA.

Ne kadarda iyi biliyoruz aslında neyin doğru, neyin yanlış olduğunu değilimi? sadece  işimize gelmiyor evrensel doğruyu hayata geçirmek. ne zaman kayıp ettik kendimizdeki cevherin her şeye hüküm edeceğini.  niçin sevgiye ait hüküm gücümüzü kullanmak yerine onun zıttı olan ile hüküm kurmaya çalışıyoruz. olmuyor işte yüz yıllardır deniyoruz olmuyor. Umudumu koruyorum biliyorum ki Her şey güzel olacak. Hayatı sevgisiz bırakmamaya.


6 yorum:

guguk kuşu dedi ki...

ahh sufim, bahsettiğin şeyi yapmakta nasıl da zorlanıyorum, aslında zor olan diğeriyken. bugün yine imdadıma yetiştin:) sen anlarsın beni. imany i çok severim garip bu şarkısını hiç duymamıştım. seni gidi bilmiş kadın. bak bana yine ne güsel şeyleri hatırlattın. canım sufim.

Ela'dan Mektuplar dedi ki...

Hayatı sevgisiz bırakmamaya canımmm...

sufi dedi ki...

Hayat denilen ovanın aksi sedasında haykırışımız geri dönecek yüzümüze en güzel şekli ile. sadece yapmamız gereken kanat çırpmak sevgi ormanına giden yolda.

Uma dedi ki...

ne guzel soylemissin :) ucmaya devam, pes etmek yok :) ASKla kal...

öykü dedi ki...

hayat TONTINIsız de kalmamalı

Iyı kı ses verdın.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Hayatı ihmal ettiğim gibi siz değerli dostuda ihmal ettim özür dilerim. Her zaman olduğu gibi çok doğru bir paylaşım olmuş. 47 yaşındayım ve hala istediğim gibi hiçbirşeyi yaşayamadım, ve hayatı sevgisiz bırakmamanın yanında hayatı umutsuz bırakmama çabasındayım diz boyu değil boğaz boyu bir yorgunluğu taşısamda.

Dilerim rahatsızlığınız geçmiştir, dilerim daha iyisinizdir.
Sevgiler saygılar..