BEN SEN OLDUM SEN DE BEN - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

30 Mart 2008 Pazar

BEN SEN OLDUM SEN DE BEN


Renk tercihi; YEŞİL olan kadınla, renk tercihi; KIRMIZI olan erkeğin uyumu yakalama konusunda terk ettikleri seçimleri ve neticede "ben sen oldum sen de ben" deyip yaratılan armoni. Renk tercihi, burada sadece ve sadece anlatılan Bunun dışında iki ayrı kişinin biriktirilmiş alışkanlıklarını sıralarsak terk edilmesi gereken ne çok tercihleri olduğu çıkar ortaya. Akış ve ying-yang dengesi. Bilinçli farkındalıklarla birlikteliklere koşmak uğrunda feda edilebilecek şeyleri bilerek kabul etmek her terk edilen şeyden mutluluk çıkarmak ne güzel.Aşkı özleyenlere iyi bir ders veriyor bizce bu klip izlemeniz tavsiye olunur..Sufi.İlk buradaizledik."Gizli nefes"e teşekkür ederiz.

3 yorum:

lilyruth dedi ki...

thanks for stopping by to visit me at http://lilyruthsthisandthat.blogspot.com I hope you had no trouble using the translator on there. COme back soon.

Adsız dedi ki...

Çok hoşuma gitti.Sonuç mutluluksa neden olmasın,bana uyar.Müstesna

Adsız dedi ki...

ya kardeşim niye değişçekmişim ya.çok itiyorsa kendi değişsin uysun bana. hiç derdim olmaz.beğenmezse ankara konya 6 saat güle güle.aşk için herşey yapılır ama maskaralık şöyle dursun. neydi o garibin hali ööööle değişçem die. yazık valla.
fikriye(trabzon)