BİR BAŞKA BEDENDE UYANMAK - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

12 Ağustos 2008 Salı

BİR BAŞKA BEDENDE UYANMAK


Dün gece bir başka zamanda - bir başka yerde - bir başka bedende uyandım!
Tatlı mavi bir gökyüzünün altında, küçücük bir çimenli¬ğin ortasında yatıyordum. Çıplak bedenim ürperiyordu. Ne hoş bir özgürlük! Ayağa sıçradım, koşuyordum, hiç yorgunluk duy¬madan koşuyor, koşuyordum. Yine iki bacağım olduğunu fark edince gözlerim sevinç yaşlarıyla doldu. Dört yıl önce Vietnam' da yitirdiğim bacağım geri gelmişti. Bedenim sağlamdı, kusur¬suzdu, yara izlerim yok olmuştu! Düş mü görüyordum?
Bir patika boyunca koşuyordum, birden önümde ışıltı sa¬çan gerçek bir kadın belirdi. "Seni uzun süredir bekliyordum Jon Lake" dedi, "Adım Lea." Dile getiremediğim düşüncelerimi yanıtlayarak "İki Jon Lake var" diye açıkladı, "biri 1976'da uyuyor, diğeri burada M.S. 2150 yılı diyebileceğin bir zamanda bu kadar hoşlandığın bir bedenle -senin o eşsiz elektronik var¬lığını, yani gerçek 'sen'i barındıran astral ya da ruhsal bedenin¬le yanımda duruyor."
"Burada kalabilir miyim" diye sordum heyecanla, "yoksa o topal bedenime geri mi dönmek zorundayım?"

"Üst düzey Makro farkindalığa erişecek ölçüde özgürleşene kadar" diye yanıtladı, "yani, şu anda var olan, geçmişte var olmuş ve bundan böyle var olacak her şeyin makrokozmik 'bir'liğini fark edene kadar hep 1976'da uyanmak zorunda¬sın..."Kitabın Orijinal Adı: 2150 A.D.

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ
M.S 2150 (Thea Alexander) Downloads: 151 times

2 yorum:

tutsak dedi ki...

yukarıdaki link sanirim çalışmıyor
buıradan indirebilirsiniz
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/HTMLdosya1/Thea%20Alexander-MS-2150.rar

Adsız dedi ki...

en sevdiğim kitaplardan.bir kaç kere okuduğum. her seferinde de daha çok anladığım.