PRENSESİN UYKUSU-ÇAĞAN IRMAK ve REDD - SUFİ SAJA

.

"Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."Kemal ATATÜRK .

21 Eylül 2010 Salı

PRENSESİN UYKUSU-ÇAĞAN IRMAK ve REDD


Saf iyiliğin ve merhametin filmi olduğu söylenen "PRENSESİN UYKUSU" aslında prensesin uyandırılması için anlatılıyormuş. Redd'in müziği ile Çağan Irmak'ın büyülü ve masalsı anlatımı 19 Kasımda gösterime girecek olan bu filmde bizi bir kez daha biraraya getirip düşündürecek galiba.Oyuncular:Genco Erkal,Çağlar Çorumlu, Sevinç Erbulak,Alican Yücesoy, Şevval Başpınar,Ayşenil Şamlıoğlu ve Funda Şirinkal.
Çağan her filminde olduğu gibi görelim bakalım bu filmde de bizlere ne mesajlar verecek.Filmin fragmanındaki "kızın ruhu benimkiyle takas edilecek, başka yolu yok..."sözü benim filmi seveceğimin bir işareti oldu. Tesadüf diye birşey olmadığının ispatını ve bununla birlikte birçok masalsı gerçeği hepbirlikte izleyelim ve görelim...Hepinize sevgilerimle.

9 yorum:

nilüfer dedi ki...

işaretleri izlemek; hep bir masal içinde olduğunu,kendi hikayeni yazdığını,oynadığını farketmek için, sevgimlee:)

. dedi ki...

Uyandırmak için masl..Çok güzel..


''Dünya bir masaldır''

A-H dedi ki...

merakla bekliyor olacagim :)

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Çağan Irmak'ın iyi bir sinemacı olduğunu düşünüyorum."Karanlıktakiler" hariç diğer filmlerini izledim.Çok ses getirmeyen "Mustafa Hakkında Herşey" ve "Ulak"en sevdiğim filmleri oldu.Bu filmini de merakla bekliyorum.Tanıtım için teşekkürler ve sevgiler...

Elifin Terazisi dedi ki...

"Uyandırılmak için masal" ilgimi çekti, izlemek isterim, sevgiler:)

beenmaya dedi ki...

bırakın konusunu, oyuncularını, yönetmenini hala masallara inanan biri olarak içinde masal geçiyor olması bile izlemem için yeterli...

y. dedi ki...

mayama katılmamak elde değil, işin içinde prenses ve masal varsa biz kadınlar yüz yaşında olsakda saç örgüleri iki yandan avarece sallanan kızlara dönüşüveririz. üstelik bu film, uyuyup güzel rüyalar görmek için değilmiş, uyandırmak için bir masalın tam ortasına.

nalan dedi ki...

nasıl güzel bir haber şimdi bu.

aysema dedi ki...

İzledikten sonra konuşuruz Sevgili Sufi'm. Bilgi için teşekkürler...